Sudėtis
Dehidratuoti vištienos baltymai - 30%, kukurūzai, ryžiai - 5%, žuvų miltai, aliejus ir riebalai, burokėlių minkštimas, žuvų taukai, kukurūzų aliejus, kukurūzų glitimas, natrio chloridas, alaus mielės, hidrolizuoti vištienos baltymai, natūralus spanguolių ekstraktas, natūralus granatų ekstraktas, bioflavonoidai (vaisių ekstraktas), rozmarinų ekstraktas.
Maistiniai priedai
(3a672a) Vitaminas A: 16 000 U.I / kg
Vitaminas D3: 1,600 U./Kg
(3a700) Vitaminas E: (visos ras-alfa-tokoferilo acetato) 160 mg / KG
Vitaminas C: 130 mg / kg
Niacinas: 30 mg / kg
Pantoteno rūgštis: 16 mg / kg
Cholino chloridas: 2,200 mg / kg
Cinko oksidas: 108 mg / kg
Monohidrato cinko sulfatas: 120 mg / kg
Monohidruotas manganoso sulfatas: 150 mg / kg
Monohidrato geležies sulfatas: 44 mg / kg
Geležies karbonatas: 60 mg / kg
Pentaidrato vario sulfatas: 50 mg / kg
Natrio selenitas: 0,22 mg / kg
DL-metioninas: 3000 mg / kg
Analitiniai komponentai
34% ……………………………………………………… .. Žali baltymai
17,50% ……………………………………………………… .. Žali riebalai
1,30% ……………………………………………………… .. Žalia ląsteliena
6,50% ……………………………………………………… .. Žali pelenai
1% ……………………………………………………… .. Kalcis
0,90% ……………………………………………………… .. Fosforas
0,08% ……………………………………………………… .. Magnis0
1800mg / kg ……………………………………………………… .. Taurinas
EM 3818 Kcal / kg 15,98 MJ / kg